ptest

Home »  ptest

  • 0876626611 s.Kostadinova

комплекс “Съни Виктори”

През последните години комплекс „ Съни Виктори” придоби популярност с комфортните си апартаменти и отлично местоположение.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Комплексът е разположен в северната част на курорта в близост до хълмовете на Стара планина, където вечер ще усетите хладния въздух да се спуска от хълмовете и да разхлажда нощите. „Съни Виктори” е на около 5 мин. пеша от плажа. В същото време е на тихо място и спокойно мяато, а клиентите, които пътуват с кола, ще намерят безплатно място за паркиране без затруднения.

АПАРТАМЕНТИ

В „Съни Виктори”, ние можем да предложим едноспални и двуспални апартаменти. Всички те са оборудвани с кухненски бокс,с котлони, паро-абсорбатор, хладилник, чинии,чаши и прибори.

Всички апартаменти са климатизирани и обзаведени с разтегателен диван, кабелна телевизия. Балконите са обзаведени с градински тип на маси и столове.

Баните са с душ кабини в комбинация с тоалетната.

УДОБСТВА В КОМПЛЕКСА.

Рецепция, два плувни басейна, супермаркет, ресторант, денонощна охрана.

Максимално настаняване в апартаменти с една спалня – 2 възрастни + 2 деца или 3 възрастни. 2 нормални легла и едно двойно допълнително легло (на разтеглива тип диван).

Максимално настаняване в двустаен апартамент 4-ма възрастни и 2 деца или 5 възрастни. Четири нормални легла и едно двойно допълнително легло (на разтеглива тип диван).

ПОЧИСТВАНЕ

Ежедневно: Почистване на кошчетата за боклук, почистване на праха.

На всеки четвърти ден: Смяна на хавлии и спално бельо,почистване на кошчетата за боклук, почистване на праха, почистване на пода и баните.

За да получите най-доброто предложение, изработено според Вашите индивидуални изисквания, моля попълнете формата за заявка, по долу.