ptest

Home »  ptest

  • 0876626611 s.Kostadinova

на 200 м от Какао Биич

ТСБ Вилно селище Дюни е разположено на 200 метра от плажа в Слънчев бряг. Предлага климатизирани помещения за настаняване. Разполага с открит басейн. Във всички помещения има безплатен Wi Fi. На разположение на гостите е безплатен обществен паркинг.

Всяко помещение в ТСБ Ваканционно селище Дюни е оборудвано с кабелна телевизия и кът за сядане с диван във всекидневната. Включва също кът за хранене за самостоятелно готвене. Банята е с душ и базплатни тоалетни принадлежности.

Гостите могат да ползват безплатни съоръжения за барбекю в градината, където има също кът за сядане и за хранене. При заявка и срещу допълнително заплащане се предлагат организирани екскурзии и дневни турове до Несебър, Делфинариума във Варна и други места в България.

На 50 метра има магазин за хранителни стоки. На 20 метра от ТСБ Вилно селище Дюни гостите ще открият ресторант. Град Несебър се намира на 2,3 километра от вилното селище, а Аквапарк Несебър е на 4 километра. Летище Бургас е на 23,6 километра. ТСБ Вилно селище Дюни предлага летищни трансфери срещу допълнително заплащане.