ptest

Home »  ptest

Cardiff Skate Company е основана в красивия Cardiff, California, където прекарването на свободното време на открито е начин на живот. Поставихме си за цел да преобразим индустрията за каране на ролери и не изпитваме съмнения, че патентованият ни иновативен дизайн, който позволява лесно и бързо да стъпим върху тях, да се закопчеем и да караме, ще направи точно това.

2004: Ролерите ни са измислени от Brian Green. Във връзка с резкия спад в карането на ролери, комбинирано с успеха на скутерите, Brian си постави за цел да създаде преживяване на което да се наслаждават скейтъри с всякакви възможности.
2008: След като няколко години тества различни колесни конфигурации, Brian предостави триколесния си дизайн в Мюнхен на изявена група от европейски инженери, които щяха да му помогнат да усъвършенства функцията на дизайна. Заедно те създадоха многократно оразмеряваща система. (ASA™), която се приспособява към повечето размери обувки.
2009: Започнахме партньорство с изявена компания за индустриален дизайн в California, която ни помогна да усъвършенстваме дизайна и създадем закрепяща система на ролерите, която щеше да позволи на шасито бързо, удобно и безопасно да се прикрепи към повечето размери обувки.
2010: Свързахме се със забележителен и добре уважаван производител на ролери в Азия. Заедно създадохме първите прототипи, с които щяхме да прекараме 2 години в полево тестване.
2011: Дългогодишен приятел на Brian го запознава с Bob Pollack, който ведната оценява потенциала на технологията на Cardiff Skate за предифиниране на пазара. Bob Pollack инвестира в технологията и застава начело като главен изпълнителен директор на Cardiff Skate Company. Заедно Brian и Bob Pollack сформираха екип от високо талантливи, опитни и отдадени професионалисти споделящи една проста цел: да създадат Cardiff Skate Company и да Ви предоставят най-восокачественият и най-удобен и стабилен начин да се забавлявате.
През 2014г. търговската фирма официален вносител и изключителен представител на марката за България на Cardiff Skate Company сключиха споразумение за разпространение и продажба на продуктите.

Съгласно него “Проект Изгрев” ЕООД притежава официалните права като ексклузивен представител за търговия на територията на страната на дребно и едро с продуктите на щатската компания.